LamyDore
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LamyDore

LamyDore Forumlarına Hoşgeldiniz.

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!!

+11
(andy_$Myy
AnqéLina~
!!!Müqedepp!!!
Bpattz
EsRa
Melody
Moonlight
dSprouse~
RoysRoys
Allison
emiLy
15 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
emiLy

emiLy

Burç : Terazi Mesaj Sayısı : 551

EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Empty
MesajKonu: EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!!   EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Icon_minitimePerş. Haz. 25, 2009 4:00 pm

Gözlerini ilk defa açtığında bir hastane odasındaydı.Annesi Nichole ve babası Charlie onun başındaydılar.Öyle değişik bir yerdi ki onun için burası.9 aylık bir süreçten sonra yepyeni bir dünyaya gözlerini açmıştı.Birkaç gün sonra evlerine gittiler.Kızlarına en sevdikleri ismi fısıldadılar: Emily...

Emily büyümüş ve okula başlamıştı.Onun bu çabuk öğrenişi öğretmenleri çok şaşırtıyordu.Bütün okul ondan bahsediyordu.Bir çocuktan beklendiğinden fazla zekiydi.Belkide bunu sağlayan enerjik oluşuydu..

Okulun son senesinde sınıflarına yeni biri gelmişti:Blair... Blair çok canayakın bir kızdı.Emily ve Blair kısa sürede arkadaş olmuşlardı.Birlikte çok iyi vakit geçiriyorlardı.

O sene sınıfa yeni gelen tek kişi Blair değildi.John adında bir oğlan da bu sınıfa alınmıştı.Haftanın ilk günü okulun kapısına beyaz bir araba geldi.İçinden bir çocuk indi.Sarı saçlı,yeşil gözlü çocuk okulun kapısından içeriye girdi.Etrafa göz gezdirirken ona doğru şaşkın bir şekilde bakan Emily'yi fark etti.Dikkatlice kızı süzdü.Daha sonra yanına giderek ''Merhaba!Ben John!'' dedi.
Emily ''Selam.Sanırım sen bizim sınıfa yeni gelen çocuksun'' diye karşılık verdi.Çocuk gülen gözlerle Emily'ye doğru bakıyordu..

Blair birşeyler olduğunu fark etmiş gibiydi.Emily'nin kulağına birşeyler fısıldadı.Emily'nin yüzü kızarmış gibiydi.Hızlı adımlarla oradan uzaklaştılar.
Emily de çocuğun onu süzdüğünü fark etmişti.Belki de o da etkilenmişti bu çocuktan...

Kısa süre içinde Emily ve John aşık olmuşlardı.Bir gün John Emily'nin yanına gelip itirafta bulundu.O sevdiğini söyledi.Emily'nin yanakları kızarmıştı.
O da John 'a karşı birşeyler duyuyordu.John'un teklifini kabul etti.Çok mutluydu. ''Aşk ne kadar güzel bir duyguymuş!'' diye düşünüyordu...
John ile birlikte çok eğleniyorlardı.Blair hep Emily'nin yanındaydı.Sanki kötü şeyler olacağını seziyormuş gibiydi...

Emily bir gün Blair'le birlikte okula geliyordu.John'u görmek için sabırsızlanıyordu.Ona bir hedye almıştı.Bir saat.John'un bu hediyeyi beğenmesini umuyordu...
Yavaşça yürürken birden uzaktaki bir çocuğu fark etti.Çocuğa dikkatlice baktı.Bu John'du.Yanında bir kız vardı.John kıza bir çiçek veriyordu.Daha sonra
kız John'a sarıldı.Emily bütün bunları görmüştü. '' Ne demek istiyor Blair?! Sen düşünce okuyabiliyorsun...'' dedi yavaşça...

Blair'in söylemekten korktuğu şeyler vardı.Ama söylemeliydi. '' Onu çok sevdiğini söylüyor olmalı.Düşünceleri böyle...'' dedi üzgün bir şekilde.Emily elindeki hediye paketini yere bıraktı.Üzeri basıp geçti.Koşar adımlarla oradan uzaklaşmaya başladı.John ise koşarak giden kişinin Emily olduğunu fark etmişti.
Blair'e doğru ''Onu üzmek istememiştim'' der gibi hüzünlü bir şekilde baktı. ''Ama üzdün!'' dedi Blair sinirli bir şekilde.Emily ise koşarak eve gitti ve kendisini odasına kapattı.Ağlamaya başladı.Bir daha aşık olmayacağına yemin etti o gün... Aşktan nefret etti o gün...

Ertesi gün hiçbirşey olmamış gibi davrandı.John onunla konuşmak istiyordu.Emily hızlı adımlarla ilerliyordu.John ona yetişti. '' Bak,ben seni üzmek istemedim.Gerçekten!
Sadece,sadece sen sen...'' tam birşeyler söyleyecekti ki Emily onun sözünü keserek:
-Bana bir açıklama yapmak zorunda değilsin! Yapmada zaten! Aramızda hiçbirşey olmadı kabul et! Çünkü bende öyle yapacağım!Hızlı adımlarla yoluna devam etti Emily... Ondan nefret ediyordu... Yüzünü bir daha görmek istemiyordu.

Emily hayatına devam etmeye çalışırken,John ise ruh gibi dolaşıyordu etrafta.Emily'yi gerçekten sevmişti.O diğerleri gibi değildi...
Emily eskisi gibi kendini sadece derslere verdi.Yeniden bir numara olmuştu.Okulunu başarıyla bitirdi.Şimdi ise liseye başlayacaktı.

Fakat bir akşam babası oradan gideceklerini,Leora şehrine taşınacaklarını söyledi.Emily çok üzgündü.Aslında sevmiyordu bu şehri olanlardan
sonra... Ama Blair'den ayrılmak onu üzüyordu.Kısa süre sonra eşyaları bir arabaya yüklediler.Emily Blair'e son bir kez sarıldı ve yola çıktılar...

Uzun bir aradan sonra Emily lise sınavına girdi.Sınavda Smeldy Lisesi'ni kazandı.Bir ay sonra liseye başlamak için eski şehrine döndü.
Nefret ettiği şehire... Eski evlerine gitti. Uzaktan izledi o evi. Saatlerce dalgın dalgın baktı... Sonra birşeyler fısıldadı sessizce ''Umarım
bu sefer hayal kırıklığı yaşamam...''

Rpgdeki hikayem EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 59792

Ve fotoğraflarım...
EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Rainbow
EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Rainbow2
EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Rainbow3
EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Rainbow4

En son emiLy tarafından Çarş. Tem. 22, 2009 4:09 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Allison

Allison

Burç : Terazi Mesaj Sayısı : 369
Sihirli Gücü : Ateş

MesajKonu: Geri: EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!!   EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Icon_minitimePerş. Haz. 25, 2009 4:03 pm

İlk yorum benden EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 59792
Hikayeni çok beğendim,resimlerin de harika EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 193474
Ellerine sağlık +1 EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 842272
RoysRoys

RoysRoys

Burç : Ikizler Mesaj Sayısı : 290

MesajKonu: Geri: EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!!   EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Icon_minitimePerş. Haz. 25, 2009 5:07 pm

Karakterinin değişmesine çok sevindim. Açıkçası eskisi pek beğenmiyordum. EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 746416 Ama şimdi capcanlı çok tatlı olmuşsun. EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 214865 Kaşlarını değiştirirsen bence çok daha güzel olacaksın. +1 EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 127917
dSprouse~

dSprouse~

Burç : Koç Mesaj Sayısı : 617

MesajKonu: Geri: EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!!   EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Icon_minitimePerş. Haz. 25, 2009 5:37 pm

Üstteki üyelere tamamen katılıyorum xD +1
emiLy

emiLy

MesajKonu: Geri: EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!!   EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Icon_minitimePerş. Haz. 25, 2009 5:38 pm

Teşekkürlerr EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 493170
Moonlight

Moonlight

Burç : Yengeç Mesaj Sayısı : 554

MesajKonu: Geri: EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!!   EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Icon_minitimePerş. Haz. 25, 2009 7:18 pm

Vaay capcanlı ve çok cix olmuşsun EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 616237
Melody

Melody

Burç : Kova Mesaj Sayısı : 324

MesajKonu: Geri: EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!!   EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Icon_minitimePerş. Haz. 25, 2009 8:51 pm

Süpersin kanka EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 466859
Çok güzeeel karakterin! Sakın headını ve kirpiğini değiştirme! EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 421606
emiLy

emiLy

MesajKonu: Geri: EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!!   EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Icon_minitimePtsi Haz. 29, 2009 9:48 am

Çok teşekkürler
Ama yorumlar bu kadar mı EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 513482
EsRa

EsRa

Burç : Kova Mesaj Sayısı : 286

MesajKonu: Geri: EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!!   EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Icon_minitimePtsi Haz. 29, 2009 10:10 am

Hayırr!
Ben de yorum yapacağım^^
Çok şahanesin fıstığım^^
Renkli,ve bombasınn
EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 507306
Bpattz

Bpattz

MesajKonu: Geri: EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!!   EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Icon_minitimeSalı Haz. 30, 2009 1:21 pm

Üvey^m benim EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 156595
emiLy

emiLy

MesajKonu: Geri: EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!!   EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Icon_minitimeSalı Tem. 07, 2009 1:19 pm

Teşekkürler.
Yeni resim çeker çekmez koyucam EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 59792
Melody

Melody

Burç : Kova Mesaj Sayısı : 324

MesajKonu: Geri: EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!!   EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Icon_minitimeSalı Tem. 07, 2009 9:33 pm

Kanka! Fotoğraf çekinelim bi ara seninle EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 214865
dSprouse~

dSprouse~

MesajKonu: Geri: EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!!   EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Icon_minitimeÇarş. Tem. 08, 2009 9:57 am

Biz çekmiştik sanki birlikte ya xD

Onları koysana xD
emiLy

emiLy

MesajKonu: Geri: EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!!   EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Icon_minitimeÇarş. Tem. 08, 2009 10:29 am

İşte fotolarımız Sense'mle EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 59792
Benim evimdeki havuzdan çıktık publice gittik. Tabi orda odanın rengini habire değiştiren bir m.l ve nereli olduklarını unuttum ama semse'm çözmüştü bir grup yüzünden az çektik EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 59792

Buaradabaktık bikinili yakalayamıyorsunuz bizi bende acıdım bikini olanlarıda koydum -

EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 10-1
EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 11-1
EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 12-1
EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 8-2
EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 9-2
EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 5-5
EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 6-3
EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 4-3
EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 2-4
EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 3-4
!!!Müqedepp!!!

!!!Müqedepp!!!

Burç : Başak Mesaj Sayısı : 326

MesajKonu: Geri: EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!!   EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Icon_minitimeÇarş. Tem. 08, 2009 10:32 am

3. fotoya bittiiiimmm EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 193474 EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 193474 EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 193474
süpersinizzz kızlarr EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 127917
emiLy

emiLy

MesajKonu: Geri: EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!!   EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Icon_minitimeÇarş. Tem. 08, 2009 10:35 am

Teşekkürlerrrr EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 59792
Ze'm seninlede çekelim dönünce EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 214865 Tabi her 20 dk. bir cahti resetlememiz gerekebilir unutma -
dSprouse~

dSprouse~

MesajKonu: Geri: EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!!   EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Icon_minitimeÇarş. Tem. 08, 2009 11:30 am

Süperiz xD
emiLy

emiLy

MesajKonu: Geri: EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!!   EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Icon_minitimeC.tesi Tem. 11, 2009 3:09 pm

Evet öyleyiz EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 59792
O aptallarla kavga ederkende öyleydik -
AnqéLina~

AnqéLina~

Burç : Koç Mesaj Sayısı : 102

MesajKonu: Geri: EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!!   EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Icon_minitimePtsi Tem. 13, 2009 1:05 pm

Fotolar ve hikaye muhteşem EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 214865
(andy_$Myy

(andy_$Myy

Burç : Aslan Mesaj Sayısı : 448

MesajKonu: Geri: EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!!   EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Icon_minitimePerş. Tem. 16, 2009 10:24 pm

Bencede kaşlarını değiştirmelisin onun dışında çook güzelsin Emily^^m EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 127917Çoook Güzelsiniz ben de 3. fotoya bittim yakıyosunuz çok sugarsınız xD
EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 127917
emiLy

emiLy

MesajKonu: Geri: EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!!   EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Icon_minitimeÇarş. Tem. 22, 2009 4:07 pm

İşte yepyeni fotoğraflarımm!!!
Cr yaptım biraz EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 214865
Kirpikleri ve kaşları değiştirdimmm
Son resimdekileri kullanıyorum EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 59792

Yorumlar gelirse resmler de gelir EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 699330

EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Burbr2
EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Burbr
EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Burbr3
EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Rengarenk1
EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Rengarenk2
EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Rengarenk3
EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Sppsd2
EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Sppsd3
!!!Müqedepp!!!

!!!Müqedepp!!!

Burç : Başak Mesaj Sayısı : 326

MesajKonu: Geri: EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!!   EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Icon_minitimeÇarş. Tem. 22, 2009 4:52 pm

saçını fazla beğenmedim EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 54634
MySTeRy <3

MySTeRy <3

Burç : Oğlak Mesaj Sayısı : 1044

MesajKonu: Geri: EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!!   EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Icon_minitimeÇarş. Tem. 22, 2009 5:02 pm

süpersin EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 54634
Moonlight

Moonlight

Burç : Yengeç Mesaj Sayısı : 554

MesajKonu: Geri: EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!!   EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Icon_minitimeÇarş. Tem. 22, 2009 5:37 pm

Aksine ben saçını çok beğendim EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 41368

Harikasınn! EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 54634
emiLy

emiLy

MesajKonu: Geri: EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!!   EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! Icon_minitimePerş. Tem. 23, 2009 9:39 am

Ya saç makyaj onları değişik değişik kullanıyorum zaten EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 59792
Ama kirpik ve kaş böyle artık
Teşekkürler EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!! 493170

EmiLy Strange - 8 Yeni resim!!!
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Daha da yeni EmiLy
» Emily'den Güzellik Sırları!
» Yeni benn xD
» Parthenian Adleria^^Esmer Güzeli oldum yeni fotolar xD
» Fotoğraf Albümü. Yeni fotoğraflar sf.4